Garažna vrataKo se odločamo za nova garažna vrata, se moramo zavedati, da je to velika investicija. Zato je pomembno, da izberemo kvalitetna garažna vrata. Podjetje Termoglas d.o.o. dobavlja in montira garažna vrata Hörmann, ki si jih lahko ogledate na tej povezavi: termoglasokna.si/sl/garazna-vrata.html.

Garažna vrata niso namenjena zgolj parkiranju avtomobilov. Z dobrimi tesnili nam lahko pred vlomilci varujejo dragocene predmete, ki jih imamo shranjene v garaži. Moderna vrata podjetja Termoglas zagotavljajo zaščito pred poseganjem z roko ter ukleščenjem prstov. Tako ni bojazni, da bi poškodovali prste svojih otrok. Odpiranje in zapiranje garažnih vrat je enostavno s pritiskom na gumb daljinca, zato vam ob slabem vremenu ni potrebno izstopati iz vozila. Takšna vrata odlikujejo tudi zelo tiho delovanje ter odlična toplotna izolacija, kar je še posebej pomembno za tiste, ki si znotraj garaže uredijo prostor za delo ali bivanje. Ko izbiramo nova vrata, nam je pomemben tudi njihov izgled, saj dajejo objektu prepoznaven videz. Garažna vrata Hörmann se lahko pohvalijo z modernimi oblikami. Izbirate lahko med različnimi dimenzijami in barvami vrat. Pri podjetju Termoglas dobite ob nakupu vrat tudi 10-letno garancijo ter še 5-letno garancijo na pogon garažnih vrat.

So vaša garažna vrata že dotrajana, ne zagotavljajo dovolj toplote v prostoru in nimajo daljinskega upravljanja? Potem ne odlašajte in obiščite zgornjo povezavo.