Gostovanje spletne trgovineNa spletni strani www.prasicek.si vam nudi gostovanje spletne trgovine za zelo ugodno ceno. Prasicek.si vam za gostovanje spletne trgovine nudi štiri pakete, ki so: začetni paket (paket primeren za manjše strani), osnovni paket (paket primeren za strani, kot so WP, Joomla), napredni paket (za večje strani primeren paket) in profesionalni paket (paket, ki je primeren za večje portale).

Prasicek.si in njihove storitve odlikujejo nizke cene ter prvovrstna in kvalitetna pomoč. Preko priporočanja njihovih storitev lahko zaslužite tudi več kot sto evrov. Na njihovi strani vam ponujajo registracijo domen, ki so najbolj pogoste, lahko pa zakupite tudi domene tujih držav, ki omogočajo komuniciranje na več območjih. Nudijo vam najbolj pogoste domene, evropske domene, klasične domene in eksotične domene.

Če ste nezadovoljni z vašim trenutnim ponudnikom in bi ga želeli zamenjati, a se bojite zaradi prenosa podatkov, domen in baz, nič ne skrbite saj so vam na voljo tehniki iz prasicek.si in vam bodo brezplačno preselili vašo spletno stran.Cene domen so že tako ali tako nizke, sedaj pa vam nudijo za gostovanje spletne trgovine še cenejše domene, če se registrirate pri njih ali podaljšate domene pri njih za eno leto.

Prasicek.si vam za gostovanje spletne trgovine nudi najcenejše domene v Sloveniji, enostavno in hitro registracijo ter upravljanje domen iz napredne nadzorne plošče. Prek te nadzorne plošče je možno nalaganje več kot dvestotih spletnih aplikacij, ki pri njih stoodstotno delujejo. Nekatere od teh aplikacij so Joomla, WordPress, Drupal, Magneto, Presta Shop in Open Cart.

Ekipo prašicek lahko kontaktirate po elektronski pošti, vsak dan ob vseh urah, na njihovi telefonski številki pa ob delovnikih od osme do šestnajste ure. Za več informacij ali naročilo storitev za gostovanje spletne domene jih lahko kontaktirate ali obiščete njihovo spletno stran na prasicek.si.