Domenske končniceImate odlično idejo za naslov spletnega mesta, vendar nimate ideje kako bi vašo odlično idejo realizirali? Imate načrte za izdelavo spletne strani in si ne želite da bi bilo ime, ki si ga želite že zasedeno? Potem ste prišli na pravo mesto, kjer bodo vaše ideje lahko realizirane po branju tega članka že v 15 – ih minutah. Da, na spletni strani zabec.net, registracija domen obrodi sadove že v 15 – ih minutah.

Kako poteka postopek od pričetka do lastništva domene na zabec.net? Preprosto. S klikom miške na povezavo omenjeno v 1. odstavku, se postavite direktno na spletno mesto registracije domen. Za izbiro končnice vaše domene imate več kot 70 možnosti. Ob izbiri domene s končnico .si, ste si zagotovili le njen brezplačen prenos. Ko opravite to in če je vaše ime domene prosto, ste že korak bližje registraciji. Ob izredni novici, da je ime za domeno, ki ste ga izbrali prosto, lahko že določite zakup do 5 let.

Pri naslednjem koraku lahko izberete paket gostovanja. Najmanjši paket “Rega” vam ponuja 5,1 GB prostora na njihovem zavarovanem strežniku, hkrati pa imate možnost zakupa treh  domen. Ostali večji paketi se imenujejo Žabon, Kvak ter Mlaka. Za več informacij, kaj vam ti paketi nudijo obiščite njihovo uradno spletno stran.

Ta dva koraka vas ločita od registracije domen. Se sprašujete zakaj izbrati spletno mesto zabec.net? Na spletnem mestu, zabec.net kjer poteka registracija domen, vedo kaj delajo, imajo dolgoletne izkušnje ter preverjeno znanje. Ob prijazni in dobri podpori poskrbijo za domovanje vaših spletnih strani. Še niste prepričani? Mogoče vas bo prepričalo dejstvo, da vam je podpora na voljo 24 ur na dan in 7 dni v tednu. Neprestano spremljajo delovanje sistema in imajo najsodobnejšo opremo. Tako vam lahko nudijo vrhunsko storitev brez težav.

Spletni strani zabec.net, lahko sledite na Twitter – ju ali pa si ogledate njihovo Facebook stran.