Ste eden izmed tistih ki vas majice z napisi motijo in želite pri izbiri dobiti zgolj samo prazno enobarvno majico. Ali pa spadate med ljudi, ki prav iščejo pestre majice z napisi in različnimi barvami. Barve, napisi in različne poslikave ljudem dajejo energijo in si ne znajo predstavljati, da bi nosili prazne enobarvne majice ali puloverje. Majice z napisi so lahko zelo enostavne in je tako na sami majici mogoče odtisnjena samo znamka majice ali pa gre za obširnejšo poslikavo majice. Majice z napisi velikokrat vsebujejo različne napise, ki nosijo tudi sporočilo. Veliko teh sporočil je največkrat zapisano v angleškem jeziku iz katerega tudi izhaja največ prepoznavnih sloganov.

A dan danes si lahko majice z napisi izdelamo tudi sami in za tako svoje ideje prestavimo na začetku na list papirja in kasneje vam strokovnjaki izdelajo vašo unikatno majico z vašim napisom ali sloganom. Na odtis majice vam lahko vstavijo sliko, ki simbolizira vas ali nek dogodek. V gostinskih lokalih pogosto vidimo majice z napisi, na katerih so vključena logotip bara in morebiten napis da gre za zaposlene. Prav tako različne majice z napisi tiskajo v ostalih branžah, da kupci vedo na koga se med zaposlenimi lahko obrnejo in predvsem, da so zaposleni lažje prepoznavni. Podjetja barve majice izbirajo glede na njihovo barvo podjetja. Tako boste zaposlene v podjetju Mercator videvali v rdeče belih kombinacijah. Zaposleni v podjetju Hofer nosijo temno modra oblačila in podobno. Slogani in napisi vsekakor nudijo potrošnikom lažjo orientacijo.majice z napisi

Majice z napisi so tako lahko pametna izbira na različnih področjih. Zelo pogosto videvamo majice z napisi na različnih zabavah kot so dekliščina, fantovščina ali pa pri praznovanju okroglih obletnic našega rojstva. Velikokrat ravno na teh majicah radi vidimo zelo smešne napise. A saj veste kako pravijo v vsakem hecu je tudi nekaj resnice. Naj unikatna majica z napisom predstavi vas.