Bliža se poletje in s tem tudi toplejše temperature. Za ta letni čas je značilno, da se nosi majice, ki niso tako tople in vsekakor primerne za poletje. Dandanes imamo na tržišču zelo veliko različnih majic, ki so zelo modernega videza. Različne majice ponuja tudi spletna trgovina DesignoMajice na zgoraj dodani povezavi. Poleg kvalitetnih in modernih ženskih majic ponujajo tudi razne ženske puloverje, vsakdanje obleke, elegantne obleke, komplete, hlače ter torbice in denarnice.

Majica NELI na dodani sliki je predvsem lepega videza, kvalitetna ter cenovno ugodna. Sestavljena je iz 95% viskoza ter 5% elastana. Za to majico pa boste morali odšteti samo 19,50 € plus stroške pošiljanja.

Vse majice v spletni trgovini Designo so zelo privlačnega videza, kar pomeni, da boste v njih videti še bolj zapeljivo. Trenutno imajo na voljo 25 različnih majic, ki so jih oblikovali vrhunski proizvajalci. Če vam je katera od njihovih majic všeč in jo želite naročiti, to storite čim prej. Njihove majice so na voljo le toliko časa, dokler jih ne prodajo.

Ko najdete izbrano majico jo naročite tako, da zraven nje kliknete “V košarico” ter zatem odprete blagajno. Nato boste morali izpolniti nekaj podatkov, ki so potrebni, da bo vaše naročilo varno ter hitro prispelo k vam domov. Vaš paket bo dostavljen v roku 1 – 2 dni po oddaji naročila. Če bo vaše naročilo presegalo 35€, bo poštnina zastonj in tako boste tudi nekaj malega privarčevali. Izdelke iz spletne trgovine Designo lahko po 14 dneh pošljete nazaj, oni pa vam bodo vrnili denar. Ob vsakem nakupu boste dobili tudi manjše presenečanje, katerega boste zelo veseli. Tiste majice, ki boste naročili pri spletni trgovini Designo vam bodo delale prav poseben prostor v vaši omari. Uporabljali pa jih boste dolgo, saj so zelo trpežnega materiala.