nadstreškiZadnje čase se vse več in več ljudi odloča, predvsem zaradi žleda in toče, da nadstreški niti niso tako slabi saj lahko njihove avtomobile obvarujejo pred škodo.

Zaradi teh podnebnih sprememb, postaja vreme vse bolj čudno in nepredvidljivo, namesto da bi padal sneg, pada dež kot da bo naslednji dan konec sveta, potem pa naslednji dan vse zamrzne in so vhodi v hiše, stopnice, avtomobili okovani v led in predstavljajo kar veliko tveganje če se nekdo odpravi na podvig da bo uporabljal zaledenele stopnice.

Nadstreški pa nas lahko rešijo pred vsemi temi nevšečnostmi. Gradijo se lahko za avtomobile, že malo strehe nad avtom lahko prepreči da bo avto zjutraj zamrznjen ali pokrit s snegom, prav tako je manjša verjetnost, da bomo morali odstranjevati led iz vetrobranskega stekla. Nadstreški so lahko postavljeni tudi pred vhodom nad hišo ali pa nad potjo ali balkonom. Ti nadstreški ne le preprečijo da bi imeli pozimi vse zaledenelo, temveč poleti tudi nudijo prijetno senco. Avto poleti ne bo postal pečica, če pa so nadstreški postavljeni na terasah in pa balkonih, pa bomo lahko tam poleti uživali in se sproščali, brez da bi nas pri tem žgalo sonce.

Konstrukcija za nadstrešek je lahko zgrajena so lahko iz lesa ali pa kovine. Lesene izgledajo lepše ter se podajo tako starejšim kot tudi določenim modernejšim hišam. Hkrati pa so tudi bolj prilagodljive. Kovinski konstrukcije pa so bolj masivni. Nadstreški sami pa so lahko tudi različni, ker se tiče naklona strehe. Lahko so popolnoma ravni, lahko pa se ujemajo z obstoječo streho ali pa so oblikovani tako, da se na njih ne delajo luže in nabira umazanija.

Nadstreški pa tudi prispevajo k zunanjemu izgledu hiše oziroma objekta, zato se je dobro prej posvetovati s ponudnikom, ki bo tudi opravil meritve in pripravil ustrezno ponudbo.