Ogrlica ParadaIma vaša prijateljica rojstni dan ali pa imate obletnico z vašo nežnejšo polovico, pa nimate ideje za darilo? Tukaj boste dobili idejo, ki bo vredna vsakega evra.

Odlično praznično darilo ali darilo za obletnico so ogrlice Parada. Te ogrlice niso navadne, te ogrlice so profesionalno izdelane. Simbolizirajo razkošje ter atraktivnost. Nakit Parada pritegne pozornost vsakogar. Parada vam na izbiro nudi ogrlice, ki se priležejo stilu nošenja za vsak letni čas. Če želite svoji dragi res polepšati dan, so vam na voljo unikatne ogrlice Parada.

Nakup nakita Parada preko interneta je zelo hiter, enostaven ter 100% varen. Ker je predstavnikom Parada nakit-a cilj, da je stranka z izdelkom in storitvijo zadovoljna, vam  naročilo dostavijo lahko že naslednji delovni dan, če le tega oddate do 17:00. To pa še ni vse. V kolikor naročate zase ali za svoje bližnje in naročite več izdelkov, pa vas skrbi koliko boste odšteli za dostavo, je skrb totalno odveč. Če vaš znesek naročila znaša več kot 40€, je dostava k vam popolnoma brezplačna.

Ker ogrlice Parada niso vse kar ponuja ta trgovina, lahko izbirate tudi med uhani ter prstani kateri bodo jemali dih zaradi leska. V kolikor na zapestju ne nosite ure, pa se vam bo zagotovo prilegla še kakšna zapestnica. Za piko na i, pa lahko svoj mobilni telefon ali tablični računalnik zaščitite pred udarci z nakupom prefinjenih etuijev. Etuiji so v črni, beli, modri, živi roza ter zlati barvi. Ko imate na sebi ogrlice Parada ali kateri koli drugi izdelek nakita Parada, ste preprosto šik.

Za dodatna vprašanja ali informacije jih kontaktirajte preko e-pošte: tonja@paradanakit.si ali pokličete tel. št.: 041-736-736. Za opazovanje najnovejših fotografij ali novosti Parada nakit-a, pa jih zasledite na Facebook-u ali Twitter-ju.