Otroška opremaPisano ponudbo artiklov, namenjenih najširši paleti aktivnosti otroškega vsakdanjika, kot je prehranjevanje, zabava, previjanje, rekreacija, počitek in podobno, obsega otroška oprema.

Počitku ali sprostitvi so namenjeni ležalniki, na njih se otrok dodobra spočije in nabere novih moči ali pa aktivno spremlja dogajanja okolice in predmetov na dosegu njegovih oči.

Med spancem so dobrodošel pripomoček staršem elektronske varuške, ki staršem omogočajo nadzor nad otrokovim spancem med tem , ko se posvečajo drugim aktivnostim. Izbira obsega analogne in elektronske varuške raznih proizvajalcev v pisani ponudbi najrazličnejših lastnosti in karakteristik.
Prenašanju otroka je med ponudbo otroške opreme namenjeno več skupin artiklov kot so nahrbtniki za nošenje otroka, otroški kolesarski sedeži, kengurujčki in podobno.

Prvih okornih korakov se bo otrok samostojno naučil s pomočjo hojce, z njo bo osvojil veščine ravnotežja ter vseh aktivnostih povezanih z gibanjem.

Previjanje otroka bo olajšano z obširno ponudbo otroške opreme, kot so previjalne podloge, previjalne mize, previjalne torbe in podobno. Previjalne podloge so narejene iz zdravju prijaznih materialov, posebna skrb je pri previjalnih mizah namenjena v vseh fazah od zasnove do končne obdelave, kar se opazi in občuti pri podrobnostih kot so odsotnost ostrih robov in drugih motečih ter zdravju škodljivih elementov, skrbni izbiri materialov glede udobja, obstojnosti, uporabnosti ter konec koncev neproblematičnemu vzdrževanju in ohranjanju higienskih zahtev. V enaki meri skrbno so zamišljene in izdelane previjalne mize, pri katerih je poleg palete osnovnih karakteristik moč izbirat tudi med vrsto različnih oblikovalskih pristopov – od klasičnih do sodobnih, trendovskih in naprednih. Previjanju na potovanji, med sprehodi in drugim aktivnostim izven doma pa so nepogrešljiv pripomoček previjalne torbe, ki so tako oblikovno kot z celo vrsto drugimi lastnostmi prilagojene različnim željam, okusom in zahtevam.

V skupini artiklov otroške opreme pa poleg artiklov namenjenih otrokom najdemo tudi staršem namenjene artikle kot so naslanjači s pomočjo katerih bo varstvo in skrb za otroka prijetnejše za tako starše kot otroke.