Sezamy d.o.o. je podjetje, ki se že 20 let ukvarja z prodajo in montažo vrat. Začeli so kot s.p., leta 2000 pa so se preimenovali v d.o.o.. In  je kot nalašč za ljudi, ki hočejo spremeniti zunanjost in notranjost svojih domov, saj vam nudijo vam notranja, zunanja, garažna in dvoriščna vrata, prav tako pa vam omogočijo montažo celotne garaže, ki bodo vašemu avtomobilu nudile popolno zaščito pred vremenom. Njihova izdelava bo pritegnila vsakogar. Sezamy d.o.o. montira vrata, ki so dandanes moderna in visoke kakovosti, s sodelovanjem dobrih podjetij, ki izdelujejo ta vrata.
Kjer ne boste imeli v hiši dovolj prostora za navadna vrata, vam pri  Sezamy d.o.o. zmontirajo zgibna ali drsna vrata, ki so popolna rešitev za takšno težavo. Vhoda vrata so tista, ki veliko povejo o vašem stanovanju ali hiši. In so tista s katerimi obdržimo toplotno energijo v hiši. Ne smemo pa pozabiti, da Sezamy d.o.o. nudi montažo protipožarnih vrat.Sezamy d.o.o.
Sezamy d.o.o. nudi montažo garažnih vrata. Rolo garažna vrata, dvižna, vrata za osebni vhod in tudi krilna vrata. To pa še ni vse, dvoriščna vrata so tudi ena od njihovih del. Montirajo dvoriščna vrata, kakršna bodo zdržale dolgo leta in so odporne na vse zunanje dejavnike. K dvoriščnim vratom montirajo tudi ograjo različnih modelov in barv.

Na zadnje pa še montažo celotne garaže. Nočete zapravljati časa z grajenjem betonske garaže. Zato le naročite pri Sezamy d.o.o. in pripeljali vam bodo že narejeno garažo.
Ali pa le želite da bo vaše vozilo na varnem, se odločite za kovinske garaže. Izdelane iz jeklene cinkane pločevinke. Garaže prihajajo v številnih dimenzijah in barvnih vzorcev.

Sezamy d.o.o. vam zagotavlja popolno eleganco, modernost, kvaliteto in varnost vašega doma, veliko izbiro barv in dimenzij ter dolgotrajno uporabo njihovih izdelkov. Omogočili vam bodo lepoto in toplino vašega doma.