Se zanimate za nakup novega tonerja za vaš tiskalnik ali pa mogoče za vaš foto kopirni stroj? Je tonerji, ki je v vašem tiskalniku ali v vašem foto kopirnem stroju trenutno že prazen in z njim ne morete več tiskati, kar bi si vi želeli natisniti? Če je vaš odgovor na vsaj kakšno od teh vprašanj pritrdilen oziroma da, potem je čas, da svoj nov toner prevzamete v Mariboru ali pa ga kupite preko spletne strani oziroma preko spletne trgovine kartuše.net.

tonerji

Kot smo že rekli, lahko na spletni strani oziroma na spletni trgovini kartuše.net kupite razno razne tonerji in razno razne kartuše za vaš tiskalnik ali pa foto kopirni stroj. Njihovi tonerji so kvalitetni, izdelani kakovostno in predvsem, so zelo, zelo poceni, tako da lahko vi pri nakupu le teh prihranite čim več vašega trdo in teško prigaranega oziroma zasluženega denarja. Res so prijazni za vsak žep oziroma za vsako denarnico.

V svoji ponudbi oziroma v svoji zalogi, namenjeni prodaji imajo več različnih tonerji in več različnih kartuš za več različnih svetovno znanih in priznanih proizvajalcev tiskalnikov in foto kopirnih strojev. Tako, da imajo v svoji ponudbi tonerje in kartuše za tiskalnike oziroma foto kopirne stroje razno raznih znamk, kot so na primer Lexmark, Brother, Dell, Canon, Konica Minolta, Epson, Kyocera, HP, Ricoh, Panasonic, Xerox, Oki, Samsung in tako naprej.

Na vse svoje tonerji in ostale izdelke nudijo dvo letno garancijo, tako, da boste vi z njimi sto odstotno zadovoljni.

Kontaktirate jih lahko preko njihove modre tel. štev. ali pa preko njihovega el. pošt. nasl. Prav tako jih lahko kontaktirate oziroma jim sledite preko spletnega socialnega omrežja Facebook, preko katerega lahko prvi zveste, kakšne akcije so pripravili za vas na spletni strani kartuše.net.