Ste ravno kar opravili vozniški izpit in že uživate v prvih kilometrih tako imenovane svobode? Ste mladi voznik in komaj čakate, da kam greste s svojim jeklenim konjičkom? Verjamemo, da, če ste v tem obdobju trenutno uživate v vožnji avtomobila in nimate nobenih skrbi. Vendar pa ne smete pozabiti na še eno obveznost v zvezi tega, ki pa se imenuje varna vožnja oziroma trening varne vožnje. Ta tečaj oziroma trening mora opraviti vsak mlad voznik, če želi, da se mu vozniško dovoljenje podaljša. To mora opraviti v določenem časovnem obdobju po tem, ko je vozniško dovoljenje prejel oziroma opravil.

varna vožnja

Program oziroma trening varna vožnja je sestavljen iz teoretičnega dela in praktičnega dela. Pri teoretičnem delu se udeležite tako imenovanih predavanj, na praktičnem delu pa se odpravite na poligon, katerega morate odpeljati s svojim ali pa s sposojenim avtomobilom. V primeru, da tečaj, program oziroma trening varna vožnja opravite, se vam vozniško dovoljenje podaljša.

Program varna vožnja pa ni edina storitev, katero nudi podjetje BB. Nudi namreč tudi veliko oziroma mnogo mnogo več storitev, kot pa le to. Pri njih lahko namreč obiskujete tudi srednjo šolo, visoko šolo ali pa tudi višjo šolo ali pa se preko njih izobražujete kar od doma. Opravljate lahko tečaj CPP, vozniški izpit za avtomobil in ostale kategorije vozil, usposabljate se lahko tudi za vzdrževalca cest, opravite tečaje “koda 95”, “ADR” in tako naprej.

V primeru, da imate kakršna koli vprašanja glede njihovih tečajev oziroma storitev ali pa ste se mogoče že odločili za katero o njih, jih lahko kontaktirate preko njihove mobilne oziroma stacionarne telefonske številke ali pa preko njihovega elektronskega poštnega naslova.

Želimo vam veliko sreče pri opravljanju tečaja oziroma treninga varna vožnja pri njih.