Iščete v vašem podjetju drugačna, zanimiva in inovativna darila za vaše stranke in poslovne partnerje? Potem ste na pravem mestu, saj vam podjetje Agaric nudi najbolj pestro ponudbo kakovostnih promocijskih daril v Sloveniji. Spomnimo, da so premišljeno izbrana promocijska darila lahko aktualna skozi vse leto. Podarite jih lahko ob obletnici delovanja podjetja, ob večjem nakupu, sklenitvi večje pogodbe z novim dobaviteljem ali pa ob koncu leta. S premišljenim promocijskim darilom boste dvignili ugled, prepoznavnost in vrednost vaše blagovne znamke ter podjetja.

Promocijska darila

Promocijska darila, zakaj jih sploh izbrati?

Darila še posebej pa promocijska so za podjetja res učinkovito sredstvo za doseganje potencialnih strank, hkrati pa delujejo tudi kot sredstvo za ozaveščanje in spodbujanje strank k nakupu. Raziskave so pokazale, da se večina ljudi spomni, kje so prejeli promocijski material, pa tudi od katere blagovne znamke oz. podjetja so prejeli promocijska darila. Na ta način tudi nezavedno širijo prepoznavnost vaše blagovne znamke oz. ime podjetja naprej med ljudi. Prav zato so promocijska darila tako zelo pomembna za gradnjo prepoznavnosti in ugleda.

Promocijska darila, kaj izbrati?

Na splošno velja, da so manjša promocijska darila primerna predvsem za manjša oz. za tista podjetja, ki so se ravno pojavila na trgu in si želijo doseči svoje tržne cilje in razširiti glas svoje znamke z nižjimi stroški. Zato si izberite darila, ki bodo pokazala vašo unikatnost, ki si jo bodo stranke in poslovni partnerji zapomnili za vedno. Izbirate lahko med klasičnimi promocijskimi darili kot so brisače, pisala in majice, lahko pa izberete darila za otroke ali pa katerega od slovenskih izdelkov, ki vsakogar navdušijo. Ne glede na to, kaj boste izbrali je pomembno, da nosi vaš logotip oz. napis, ki bo prejemnika vedno znova povezal z vašo blagovno znamko in podjetjem. Pri pripravi napisov in logotipa, ki bo krasil darila vam bodo z veseljem pomagali v podjetju Agaric.