Računovodstvo FirmicaOb rojstvu vsakega podjetja, si ustanovitelji oz. vodilni zadajo določeno vizijo kateri naj bi sledili celoten čas njihovega poslovanja. Tukaj na pomoč pridejo računovodje, bolj natančno računovodstvo Firmica. Cilj tega podjetja je pomagati podjetju, da realizira zadano vizijo, iz finančnega vidika seveda.

Kako poteka poslovanje računovodstvo Firmica? Preprosto. Vaše poslovne knjige vodijo in urejajo v njihovem informacijskem sistemu. V času poslovanja se priklopijo na vaš informacijski sistem preko oddaljenega računalnika. Za razliko od klasičnih servisov, vam servis Firmica opravi servis kar na sedežu podjetja in tam uporablja vašo programsko opremo. V tem podjetju so pristaši brezpapirnega računovodstva, saj se v celoti veliko dokumentacije prenese preko e-pošte in kakor pravi računovodstvo Firmica, ni potrebna menjava vašega informacijskega sistema, da bi postali njihova stranka, saj so v podjetju zelo prilagodljivi ter se bodo naučili upravljati vaš informacijski sistem.

Zakaj bi poslovali s podjetjem Firmica? Tukaj je nekaj razlogov. To podjetje varuje vaše podatke. Pri začetku poslovanja vam dodelijo osebnega skrbnika, ki vam bo vedno na voljo. Zato ker prihranite, saj vse kar zadeva računovodstvo prepustite njim.  Ni vam treba skrbeti, saj ste zavarovani s poklicno odgovornostjo. Njihovo uspešno poslovanje pa lahko potrdi veliko zadovoljnih strank, certifikatov ter referenc. Vse storitve, ki jih upravljajo, so v skladu s slovenskimi računovodskimi standardi ter vsi njihovi svetovalci imajo licenco za opravljanje poklica davčni svetovalec.

Še niste prepričani v zanesljivost računovodstva Firmica? Njihovi svetovalci vam bodo vedno na voljo, prilagajali se bodo vašemu delavniku ter ne bodo ob neprijetnem času za podjetje koristili bolniške ali dopusta, tako vam bodo vedno na dosegu. Ne bo se vam potrebno ukvarjati z računovodstvom, temveč se boste lahko posvetili osnovnim funkcijam podjetja. Mesečno boste obveščeni o najboljših praksah v različnih dejavnostih. Računovodstvo Firmica uporablja visoko integriran poslovno – informacijski sistem – Pantheon, za brezpapirno poslovanje in obvladanje vseh poslovnih področij.