Lepi, zdravi in sijoči lasje so želja vsakega posameznika, kar pa zahteva ogromno časa in truda, poleg tega pa potrebujemo cel kup izdelkov, ki pa jih na trgu ni malo. Najdemo lahko ogromno ponudbo različnih izdelkov, ki odpravljajo različne težave, vendar je velikokrat izbira pravega šampona za nas zelo težavna. Šampon za hitrejšo rast las Hairbell pa učinkovito pomaga pri izpadanju in hitrejši rasti las. Več informacij dobite na www.spletninasveti.si/sampon-za-hitrejso-rast-las/

Klinično preizkušen šampon poskrbi, da je rast las ekstremno hitra. Dokazali so da so lasje v roku tridesetih dni zrastli tudi do pet centimetrov. Stranke vedno znova naročajo šampon za rast las, saj so rezultati izredno hitri in učinkoviti.

Sama uporaba šampona in balzama je zelo enostavna. Vse kar moramo storiti je le, da šampon nanesemo na vlažne lase, pustimo delovati tri do štiri minute in ga speremo z vodo. Postopek ponovimo še z balzamom, le da tega nanesemo v manjši količini. Balzam in šampon za rast las najbolje učinkujeta, če ju uporabljamo na vsake tri dni. Sam šampon pri dosegu željenega cilja ni dovolj, pomembno je da uporabljamo tudi balzam.

šampon za rast las

 

Šampon za rast las je bil večkrat testiran v Franciji, kjer so dokazali, da je povprečna rast las v enem mesecu en centimeter in pol, kar je trikrat več od normalne rasti las. Izdelek je zelo iskan in priljubljen pri kupcih po vsem svetu, saj redna in pravilna uporaba pustita neverjetne rezultate.

Poleg pravilne izbire šampona je pomembna tudi sama nega las in prehrana. Priporočljivo je, da uporabljamo čim manj naprav, ki s pomočjo toplote oblikujejo lase, zelo pomembna pa je tudi izbira krtače, saj lahko ta pri česanju zelo poškoduje lasišče in sam las. Pri prehrani moramo paziti, da zaužijemo dovolj beljakovin in vitaminov, ki nahranijo lase. Posebej priporočljivo je uživati vitamin B12, železo, omega 3 maščobe in zelenolistno zelenjavo. S pravilno prehrano, nego in izbiro šamponov bomo poskrbeli, da bodo naši lasje ves čas sijoči in zdravi.