Imate posebne prijatelje, kateri so obsedeni z določenimi stvarmi ali pa kdaj malce pretiravajo, pa vam še vseeno veliko pomenijo? Potem vam predlagamo smešna darila, s katerimi boste na dober in smešen način presenetili vaše prijatelje. Samo za primer, če imate kakšnega sladkosneda, ki preprosto ljubi torte, ampak se pritožuje da preveč je, potem mu lahko kupite dietno torto.

smešna darilaTa smešna darila kot so dietne torte so v bistvu male brisačke, ki sicer izgledajo kakor torte, vendar ko pogledamo bližje, vidimo kaj v resnici je. Dobra smešna darila za ljudi, ki preveč pojedo so tudi jedilni pribori. Ti so takšni, da je del na vilicah, s katerim nabadamo, 3x krajši, žlica ima luknjo da ko zajamemo juho, spušča, nož pa je krajši in tudi slabše reže. Med smešna darila lahko uvrstimo tudi bolj tehnične stvari, kot je kalkulator, ki pa zna še nekaj drugega… Kalkulator, oziroma Gagulator, ima poseben način delovanja. Ko je v tem načinu delovanja kalkulator deluje tako kot mora, vendar ob pritisku tipke za izračun ne izpiše rezultata, temveč razna smešna besedila. Smešna darila so primerna tako za starejše kot tudi mlade ljudi oziroma otroke.

Na enem koncu imamo lahko mačka v žaklju (maček je mehanski) in pa morskega prašička, ki se nikoli ne pokaka in polula in nič ne zgrize, prav tako mehanski. Na drugem koncu pa imamo lahko manjši predmet katerega lahko boksamo in ob udarcih preklinja ali pa newtonovo zibelko, to so tiste kroglice na vrvicah, ki se odbijajo, s tem da v tem primeru to niso kroglice, vendar ženska prsa. To so dobra smešna darila za vaše prijatelje, ki so obsedeni z določenimi stvarmi. Smešna darila so dober način, kako lahko popestrite rojstno dnevno zabavo ali pa kak drug poseben dogodek.