Tisk na majiceZaključujete osnovno šolo? Ste navijaška skupina športnega kluba? Bi radi imeli na majici napisano svoje ime ali logotip podjetja, kluba, podpise vaših sošolk in sošolcev ter podobno? Potem se odločite za tisk na majice. Ugodno ponudbo tiskanja majic in široko ponudbo drugih artiklov najdete na strani http://majice-tisk.si.

Majice-tisk je stran podjetja GESS, ki ima kar 15 letno tradicijo na področju tiska na majice in trženja promocijskega tekstila ter promocijskega materiala. Specializirani so za tisk na majice, tisk na jakne ter tisk na promocijski material. Pri tem uporabljajo ustrezno tehniko tiskanja. Omislite si unikaten motiv na majici, ki bo res zažigal. Zagotovljeno vam je, da vam uresničijo katerokoli željo in naredijo majico, po kateri boste prepoznavni. Pri majice-tisk dobite kompletno storitev od nabave materiala do potiska in oblikovanja na enem mestu. Tisk na majice pa ni edino, kar nudijo pri podjetju GESS. Njihova ponudba zajema navadne majice, polo majice, kvalitetne maturantske kape, kape za diplomante ter jakne različnih blagovnih znamk ter drugo. Poslovna in promocijska darila so prav tako stalnica njihove ponudbe. Tako lahko naročite koledarje, rokovnike, poslovne mape, dežnike, bombažne vrečke, nosilne vrečke, darilne vrečke, pisala, nahrbtnike, denarnice, vžigalnike in še druge drobne promocijske artikle. Po želji vam katerikoli od teh izdelkov tudi potisnejo z reklamnimi sporočili ali logotipom. Presenetite svoje poslovne partnerje in jim podarite svinčnike, darilne vrečke in druga poslovna darila, na katerem je logotip vašega podjetja.

Iščete darilo za svojega partnerja? Majica, na kateri bosta vajina imena ali skupna fotografija, je lahko odlično darilo. Na zgornji povezavi si lahko ogledate tudi spletni katalog. Če se odločite za tisk na majice, jakne in promocijski material, prejmete tudi dodatni popust na naročeno blago. Predhodno se z njimi dogovorite za ogled ali pošiljanje vzorcev. Za vsa dodatna vprašanja in želje izpolnite obrazec in odgovorili vam bodo preko elektronske pošte v najkrajšem možnem času.