Ugodna ponudba letnih gumZakon določa, da je potrebno imeti letne gume nameščene med 15. marcem in 15. novembrom. Če jih še niste namestili in si želite izbrati najboljšo kombinacijo med ceno in kvaliteto, potem je ugodna ponudba letnih gum pravi naslov za Vas.

Letne gume iz spletne trgovine SuperGuma.si so primerne za toplejše vremenske razmere. Letne gume imajo zaradi mehkejših materialov boljši oprijem, kar omogoča boljše zaviranje kot tudi pospeševanje. Ker tekalna plast pri temperaturah pod 7°C otrdi, letna guma ni primerna za uporabo v hladnejših mesecih. Dobro se sicer obnesejo tako na suhem kot mokrem cestišču. Obrabljene gume imajo manjši profil, kar pomeni, da tekalna površina ni več zmožna odvajati vode, zato se s takimi letnimi gumami ni varno voziti ter tudi ni dovoljeno.

Ugodna ponudba letnih gum ima na voljo precej modelov različnih proizvajalcev, ki se med seboj razlikujejo po premeru, višini, širini, preseku, indeksu nosilnosti, hitrostnem razredu in seveda tudi po ceni. Izbirate med znanimi proizvajalci pnevmatik, kot so napr. Bridgestone, Continental, Falken, Dunlop, Uniroyal in drugi. Izberite tiste letne gume, ki ustrezajo vašemu vozilu.

Ne čakajte v dolgih vrstah pri vulkanizerjih. Oglejte si ugodna ponudba letnih gum na zgornji povezavi in jih naročite kar od doma. Nekatere cene so znižane tudi za več kot 50%, zato nikar ne odlašajte!