Etui za mobiSte ravnokar kupili nov mobilni telefon pa ne želite, da vam ob prvem padcu poči steklo ali se opraska ohišje? Trgovina Gizzmo vam nudi najrazličnejše etuije za mobilne telefone znamk Apple, Sony, Samsung, HTC ter LG. Etui za mobi, ki so na voljo v trgovini Gizzmo so narejeni iz visoko kvalitetnega umetnega usnja kakor tudi iz umetne mase. Telefon zaščitijo proti udarcem, praskami, umazaniji in ostalimi poškodbami. Namenjeni so moškim kot tudi ženskim uporabnikom, tako da se za vsakogar najde nekaj.

Etui za mobi, ki vam je všeč ter je narejen za model vaše mobilne naprave, lahko preprosto naročite na spletni strani gizzmo.si, kjer pri spletnem naročilu prihranite denar, saj je spletna cena nižja od maloprodajne cene ter je dostopna vsem uporabnikom gizzmo.si. Etui za mobi vam lahko dostavijo tudi po “Express dostavi”. To pomeni, da vam artikel dostavijo že naslednji delovni dan če opravite naročilo do 17:00. Pri plačilu po predračunu (PayPal) je strošek dostave 1,5€, pri plačilu po prevzetju znaša 3,5€, za nakup nad 40€ pa je dostava v vsakem primeru brezplačna. V trgovini gizzmo.si je mogoč brezplačni osebni prevzem, katerega lahko označite pri naročanju artikla. Izdelek lahko prevzamete v trgovini Gizzmo v Celju vsak delavnik od 11:30 do 17:30 (brezplačno parkiranje pred trgovino).

Ker etui za mobi ni edino kar se lahko dobi na gizzmo.si, lahko v trgovini najdete tudi majhne prenosne zvočnike, polnilce, kable, stojala ter držala katera preprečijo zdrs mobilnega telefona iz površine in touchscreen rokavice, ki so zelo dobrodošle v zimskih hladnih dneh.

Etui za mobi pa ima na voljo tudi nekaj dodatnega prostora, kjer lahko shranite različne kartice, ne da bi s tem kakorkoli poškodovali vašo mobilno napravo. Preverite ponudbo.