Zadnje čase bi vsi radi bili podjetniki in imeli svoje podjetje. Vendar pa ustanovitev d.o.o. ni tako enostavno. Za začetek, potrebujete kapital v višini 7500 EUR, v teh časih v katerih smo sedaj, jo to kar velika vsota denarja. Poleg tega pa je za ustanovitev d.o.o. tudi dobro imeti , potem ko je že ustanovljeno, logotip, ki bo prepoznaven, dobro je imeti tudi kakšne vizitke, ko boste hodili naokrog po raznih razgovorih ali sestankih in drugih dogodkih, in boste potencialnim strankam podali takšno vizitko. Če pa ste bolj vzporedni s tehnologijo, ter potencialne stranke tudi, pa si lahko umislite tudi QR kodo. To so tiste čudne slikice podobne labirintom v obliki kvadrata, katero lahko preberete  z aplikacijo na pametnem telefonom in tako dobite vse potrebne podatke za kontakt. Za ustanovitev d.o.o. to sicer ni potrebno, vendar je pa dobro in priporočljivo.

ustanovitev d.o.o.Zakaj pa bi nekdo rad ustanovil podjetje? No, če si vi želite ustanoviti podjetje, potem že veste svoje razloge. Za tiste ki pa ne veste, pa so najpogostejši razlogi, da nekdo potrebuje podjetje da lahko sodeluje na razpisih, ali pa ima oseba odlično tržno idejo pa želi prehiteti konkurenco. Tretji najpogostejši razlog pa je želja po lastni poslovni poti, ki bo neodvisna od drugih ljudi.

Če se odločite za ustanovitev d.o.o., vam lahko podjetje Diversis Fi pri tem pomaga. Namreč oni ustvarijo podjetje, vi jim plačate 299€, podatke podatke o sebi, lastniku in zastopnikih. ime vaše družbe, kje bo sedež družbe ter spisek dejavnosti s katerimi se bo vaše podjetje ukvarjalo. Da pa je spisek dejavnosti pravilen, pa vam seznam pošlje že to podjetje, vi pa samo po klasifikaciji izberete s čim se boste ukvarjali. Tukaj za vašo ustanovitev d.o.o. ni potrebnega začetnega kapitala 7500 EUR, podjetje bo novo, in ne bo imelo dolgov ali drugih terjatev.

Kaj pa so prednosti če se odločite za ustanovitev d.o.o. pri zgoraj omenjenem podjetju?

Podjetje bo ustanovljeno hitro, birokracija je poenostavljena, cena 299 EUR je izredno ugodna, ker pa je ustanovitev d.o.o. hitra pa lahko s poslovanjem začnete takoj.