Ženske zelo rade kupujejo spodnje perilo, predvsem takšno, ki je moškemu spolu najprivlačnejše. Moški imamo zelo radi, da se ženske lepo uredijo in da imajo privlačno spodnje perilo, saj nas le to zelo privlači. Prav tako imajo ženske rade zelo veliko spodnjega perila, saj se po njihovih besedah zelo hitro naveličajo nošenja enega in istega spodnjega perila, saj imajo občutek, da bodo svojim fantom postale nezanimive in nekoliko manj privlačne.

spodnje perilo

Obstaja veliko prodajaln, kjer se lahko kupuje spodnje perilo, toda nekatere izmed njih še posebej izstopajo, saj imajo bolj kvalitetno spodnje perilo, ki si ga želi imeti v svoji omari skoraj vsaka ženska. Ženske imajo tako ali tako zelo velike omare in velike kupe oblačil, predvsem tiste ženske, ki imajo rade modo in sledijo njenim trendom. Moda se zelo hitro spreminja, zato v kolikor želi neka ženska slediti le tej, potrebuje izredno veliko oblačil, pa seveda tudi denarja, da se lahko prav vsak dan modno oblači.

Tudi spodnje perilo zelo pogosto menjuje svojo modo oziroma trende, zato ženske, ki sledijo modnim korakom zelo pogosto kupujejo novo spodnje perilo, kar pomeni, da se jim le to zelo hitro kopiči v omarah, v kolikor seveda starega spodnjega perila ne zavržejo, da tako naredijo prostor za novo, ki jim je bolj pri srcu. Tudi nekateri moški si radi kupujejo veliko spodnjega perila, saj imajo tudi nekateri moški željo, da imajo skoraj vedno neko novo spodnje perilo v katerem se počutijo veliko boljše, kot v nekem starem perilu, ki ni več za nikamor.

Moški po različnih raziskavah nismo ravno toliko nori na spodnje perilo, kot je to značilno za ženske, toda tudi nekateri moški, kot smo zapisali kupujejo spodnje perilo kot malo nori. Na spletu ga lahko kupite veliko, saj je ponudba na internetu zares široka. Imajo različne modele, ki jih lahko dobite v veliko barvnih kombinacijah, kar je seveda zelo zaželeno.