Pravno svetovanjeSo vam vzeli vaše pravice, ste zabredli v kakšne težave, spor s sosedi ali spor z zavarovalnico po prometni nesreči in potrebujete pravno svetovanje, ki je zaupanja vredno? V številnih težkih situacijah nujno potrebujete izkušenega odvetnika. Obrnite se na odvetniško pisarno Mihevc, kjer  lahko prosite za strokovne in izkušene odvetnike za pravno svetovanje.

Odvetniki so izobraženi ljudje o pravu, ki pomagajo svojim strankam pri zastopanju pred sodiščem, ter svetujejo razne rešitve za preprečitev sporov na sodišču. Redne stranke odvetniške pisarne Mihevc so javne institucije, banke, večja podjetja in zavarovalnice. Kot je že omenjeno pravno svetovanje med stranko in odvetnikom pomeni iskanje primernih rešitev za preprečitev sporov, in drugih pravnih težav. Odvetniki imajo več delovnih področij, kjer povsod nudijo pravno svetovanje za lažje reševanje. Delovna področja pa so gospodarsko, delovno, kazensko, upravno in civilno pravo. Pri delavnem pravu nudijo delavcem sestavljanje in spreminjanje življenjepisa, pisanje različnih pogodb za zaposlovanje. Odvetniki nudijo tudi pravno svetovanje ljudem, ki ravnokar odpirajo novo podjetje. Njim pa pomagajo pri registraciji blagovnih znamk, samega podjetja in zagon podjetja. Odvetniki se bolje posvetijo h gospodarskem in delovnem pravu, kjer vam bodo povedali veliko o delovnih in zaposlitvenih pogodbah vaših zaposlenih, ter vam bodo omogočili uspešnejše in lažje vodenje vašega novega podjetja.
Odvetnik Damjan Mihevc  je z odvetniško pisarno pričel leta 2000. V tem času se je razvilo zelo veliko, prav tako tudi pravno svetovanje. Z dolgoletnim pridobivanjem znanja iz različnih pravnih problemov, jim pomaga za uspešno in učinkovito zastopanje strank.
Odločite se za pravno svetovanje in rešite vse svoje pravne probleme, saj vam odvetniška pisarna Mihevc zagotavlja strokovno delo, profesionalni in zaupen odnos do vseh strank in pravih organov ter vam bo z vsemi svojimi močmi poskušal izboljšati življenje.