Živalski vrt v LjubljaniČe želite izkoristiti vaš dopust in počitnice na kvaliteten, poučen in zabaven način, potem je ena izmed izbir, da obiščete živalski vrt v Ljubljani. Živalski vrt bo za vas in vaše otroke najboljša zabava in neverjetno doživetje. Otroci se bodo v živalskem vrtu pobližje spoznali z živalmi, spoznali in videli nove vrste živali, ki jih prej niso še nikoli, zato je živalski vrt v Ljubljani priložnost, ki je ne smete zamuditi.

Vsako leto ima Živalski vrt Ljubljana nov projekt in novo temo, na podlagi katere se odvija dogajanje v živalskem vrtu. Letošnje leto imajo vaši otroci možnost, da postanejo oskrbnik živali za en dan. S tem imajo možnost, da se pobližje spoznajo z živalmi, lahko se jih dotikajo in hranijo. Tako živalski vrt daje možnost, da se otroci že zdaj naučijo nežnosti in skrbnosti. Otroci si prav tako lahko izberejo enega izmed programov, ki se imenuje srečaj svojo najljubšo žival. Tako lahko otroci vidijo nove živali, ki jih nimajo možnosti videti v naravi ali v bližini svojega doma.

Živalski vrt v Ljubljani je lepo in zanimivo doživetje za vso družino. V živalskem vrtu si lahko ogledate zveri, plazilce ali domače živali o katerih vam bo lahko kaj povedal vaš otrok. Lahko jih pomagate tudi krmiti. Vrste živali, ki jih imajo na ogled v živalskem vrtu v Ljubljani so plazilci, domače živali, žuželke, pajki, ptice, sesalci, polži, eksotične živali, in zveri. Živalski vrt v Ljubljani ima petsto živali, od tega sto devetnajst različnih vrst, zato vam je pestrost in spoznavanje novih živali zagotovljeno.

Če ima vaš otrok rojstni dan, ga lahko s svojimi prijatelji praznuje v živalskem vrtu Ljubljana v družbi njegovih prijateljev in različnih žival. zabavajo pa se lahko tudi na igralih in opazujejo živali.