Maja KonečnikProfesionalna Make-Up artistka s certifikatom Maja Konečnik, se je profesionalno začela ukvarjati z ličenjem šele leta 2011, drugače pa se je že v preteklosti rada ukvarjala z umetnostjo, risala in slikala. Zdaj pa je Maja Konečnik za ustvarjanje začela uporabljati človeški obraz, za ličenje razmišlja zunaj okvirjev in rada uporablja barve, se igra s sencami in svetlobo na obrazu, nudi pa lahko tudi povsem naravno in vsakdanje ličenje. Zaradi velikega povpraševanja po njenih storitvah in ličenja je Maja Konečnik leta 2013 odprla svoj lepotni studio Muamaja, kjer ponuja tudi druge storitve poleg ličenja.

Maja Konečnik pri svojem delu uporablja le najkvalitetnejše blagovne znamke kot so Chanel, Dior, Estee Lauder, M.A.C., Lancome in Make Up Designory. Poleg njih pa uporablja še dermatološko priznane in naravne znamke kozmetike, kot so Bioderma, Vichy, Avene in Skeyndor. Make-Up artistka Maja Konečnik vam nudi poročna ličenja, ličenja za posebne priložnosti, ličenje za vsakdan ali za poslovne sestanke, ličenja za maturantski ples, individualne in skupinske tečaje ličenja, tematske delavnice, manikuro, permanentno podaljševanje trepalnic ter ličenje za commercial, beauty ali fashion fotografiranje.

Ena izmed možnosti, ki jo nudi Make-Up artistka Maja Konečnik v svojem lepotnem studiu je podaljševanje trepalnic. Postopek podaljševanje trepalnic poteka tako, da se najprej posvetujete s stilistom o vaših željah, on pa vam bo svetoval kakšna dolžina, gostota in ukrivljenost trepalnic bi vam najbolj pristajala. Umetne trepalnice se lepijo na vaše trepalnice, približno milimeter stran od vaših veh. Za lepljenje umetnih trepalnic uporabljajo Najkvalitetnejše lepilo, ki ne draži vaših oči in kože okoli njih. Celoten postopek podaljševanja trepalnic traja od ene ure in pol do dve uri.

Za ogled cenika in več informacij obiščite spletno stran muamaja. si ali pa kontaktirajte preko elektronskega naslova ali telefonske številke, če pa imate facebook profil pa lahko lepotni studio Muamaja spremljate tudi iz njega.