Modni dodatki za moške, na to temo je veliko povpraševanja. Že po spletu, če gledamo kako zelo je iskana ta zadeva vidimo, da je torej dokaj popularna. Ni več samo popularno, da ženske iščejo modne dodatke, tudi moški so sedaj na potezi. Moj fant ima namreč v kratkem rojstni dan, in nikakor ne vem kaj mu naj kupim. Rada bi mu kupila nekaj posebnega, ne ravno kakšne čokolade, razmišljala sem nekaj v smislu modnih dodatkov, vendar je največji problem tale, da na vem kaj bi to lahko bilo.

Kajti pasove ima, ur tudi ima par, zato ne vem kaj bi bila prava zadeva torej zanj! Sicer pasova ima samo dva, pa še ta sta bolj stara, elegantne ure pa ima tudi zelo rad, torej je možnost, da mu nekaj takšnega kupim, ali pa kakšen res dober parfum. Enkrat ga moram peljati po trgovinah, pa na skrivaj opazovati kaj mu je res všeč, da ne bom zgrešila pri darilu, kajti to bi bil res pravi polom. Največ namreč lahko izveš, ko točno na lastne oči vidiš kaj mu je všeč, ker takrat pa res ne moreš nikakor zgrešiti. Jaz upam res na najbolje glede te moje situacije. Če pa ne bom fanta spravila v trgovine pa bom rekla njegovemu najboljšemu prijatelju, da greva skupaj v trgovine in da mi bo pomagal poiskati pravo darilo zanj. Ena od teh dveh opcij se bo pa ja obnesla!

Modni dodatki za ženske so nadvse pomembni dodatki k ženski celoti, da izgleda popolna in, da se vidi, da zna ženska poskrbet zase, ter da ima smisel za modo. Modni dodatki so lahko uhani, zapestnice, prstani, ogrlice, ure, sponke za lase in še in še je stvari, ki bi jim lahko pripisali naziv »modni dodatek za ženske« ampak potem bi to preveč dolgo trajalo.

Pomislite, da vam fant podari eno lepo zapestnico ali pa uhane, kaj bi naredile z njimi? Bi jih kar odvrgle v škatlico z modnimi dodatki ali bi iskale vse možne kombinacije, da lahko te uhane in zapestnice uporabite? Jaz vem, da bi iskala vse možne kombinacije, da bi skoraj vsak dan imela na sebi nekaj kar mi je podaril fant.

Zakaj? Zato, ker, če se je on že tako potrudil za nas in nam kupil nekaj modnega, kar se ve, da moški niso ravno za iskanje modnih stvari za ženske, se torej tudi me moramo potruditi in si obleči, nadeti tisto kar so nam podarili, da vidijo še oni, kako se me trudimo za njih. Tukaj sem podala samo en primer, ni pa nujno, da se to tudi izvede, je samo predlog. Ženske pa tako ali tako znamo večinoma zelo dobro eksperimentirati s stvarmi, da izgledamo božanske in se nam moški več ne morejo upreti!