Otroški vozički in njihovi dodatki. K otroškim vozičkom je mogoče dokupiti tudi nekatere dodatke, kot so senčnik, mreža proti komarjem, prevleka za dež, torba s pripomočki, itd.

Vsi vozički nimajo enakih dodatkov, predvsem pa dodatki od enega proizvajalca ne moremo namestiti na voziček drugega proizvajalca, edino, če imamo univerzalen dodatek, katerega je mogoče namestiti na prav vse vozičke. Pri izbiri dodatkov za otroške vozičke se starši najraje odločajo za senčnike in prevleke za dež ter torbe za pripomočke. Senčniki omogočajo, da dojenčkom ne sije sonček v obraz oziroma oči in lahko tudi v lepem vremenu brezskrbno opazujejo okolico. Prevleka za dež omogoča, da se boste lahko s svojim malčkom brezskrbno sprehajali tudi v deževnem vremenu. Poudariti je potrebno, da otrokom sveži zrak zelo dobro dane in bi bilo povsem nesmiselno, če bi se na sprehod odpravili le v lepem vremenu, kajti včasih je slabo vreme ves teden in bi to pomenilo, da bi bili ves teden le noter. Torba za stvari pa je nekaj nepogrešljivega. Mamice s seboj nosijo dodatne stekleničke, pleničke pripomočke za nego, hrano, oblačila, itd. Torbe so torej idealen pripomoček, kakor je mogoče zložiti vso dodatno prtljago, so različnih dimenzij, barv in kreacij. Zagotovo bo prav vsaka mamica našla kakšno torbo zase.Kot dodatek imajo otroški vozički tudi zimske vreče, kamor lahko skrijemo naše otročičke v mrzlih zimskih dneh in poskrbimo, da jim bo prijetno toplo. Najdemo pa lahko tudi držala za stekleničke, zračne tlačilke, katere potrebujejo predvsem tisti, ki se odločijo za kolesa z zračnico, stopničko za voziček in še kaj. Preden se odločite za nakup se seveda posvetujte tudi glede možnosti dokupa dodatkov, da morebiti kasneje ne bi ugotovili, da pa morebiti te možnosti sploh nimate.

otroški vozički

Otroški vozički vsebujejo tudi številne dodatke, katere je potrebno dokupiti. Med najpogosteje kupljenimi lahko najdemo senčnike, prevleke za dež in torbe za pripomočke.