Garažna vrataSEZAMY d.o.o. je zastopnik za garažna vrata Alutech, ki so znana po dobrem materialu, po ugodnih cenah ter odlični izolaciji. Delimo jih v raznorazne oblike lamel in tako nam skupaj z več različnimi barvami in dimenzijami daje veliko izbiro, ki bo ustrezala vsakemu zahtevnemu kupcu. Napredna garažna vrata se delijo na dva tipa: Standart in Classic, ki se razlikujeta v načinu delovanja vzmeti. Vrata so iz poliuretanske pene z majhno toplotno prevodnostjo. Lamele se med seboj povezujejo s kovinskimi tečaji.

Garažna vrata lahko odpiramo tudi z daljincem, tako da električni motor vstavimo na garažna vrata. Odpiramo in zapiramo jih lahko tudi ročno, možnost poškodbe ni možna, saj so vsi ostri deli zaščiteni. Tudi ni možnosti priprtja roke med dviganjem oziroma spuščanjem vrat, ker imajo senzorje, ki zaznajo vsako oviro in tako se vrata samodejno zaustavijo. Vrata so na vzmeteh in tako jih z lahkoto odpiramo ali zapiramo. Avtomatska vrata lahko delujejo tudi ročno, v primeru da pride do izpada elektrike. Garažna vrata ob 4x dnevni uporabi zdržijo do 17 let. Vsa Garažna vrata Alutech vsebujejo oznako CE.

V kolikor kupujete garažna vrata, preverite ponudbo na spletni strani podjetja SEZAMY d.o.o., kjer vam je na voljo pestra izbira vrat različnih cenovnih razredov.