Očesna optikaLjudje velik del svojega življenja preživimo pred računalniškimi in TV ekrani, kar je škodljivo za oči. Se tudi vam zdi, da ne vidite dobro? Potrebujete nov okvir za očala, moderna športna očala z dioptrijo ali pa bi se radi prijavili na okulistični pregled?

Optika je tako rekoč očesni center, kjer strankam nudijo vse tisto, kar potrebujejo za dober vid. Poskrbite za zdravje svojih oči s katerim od izdelkov med ponudbo, ki jo ima optika. Med izdelki lahko najdemo korekcijska in športna očala za ženske, moške ali otroke. Korekcijska očala so namenjena vsem, ki imajo težave z daljnovidnostjo ali kratkovidnostjo. Ločijo se glede na barvo, stil okvirja, obliko stekel in po materialu, iz katerega so izdelana. Na voljo so okvirji iz kovine, plastike in titana, vsi pa so zelo ugodnih cen. Prav tako izbirate med očali brez okvirja, s polnim okvirjem ali s pol-okvirjem. Leče oz. stekla za očala, ki jih dobavlja optika, so izključno plastična. Da postanejo primerna za očala, ki ste si jih izbrali, jih specialisti izrežejo s posebnimi avtomatskimi stroji. Na voljo so oplemenitene, polarizacijske in fotokromatske leče.

Vas moti sonce? V ponudbi najdete vrhunska športna očala atraktivnih okvirjev, zato boste zagotovo našli take, ki vam bodo ustrezale v vseh pogledih. Narejena so iz zelo odpornih materialov, optika pa vam nudi tudi brezplačno barvanje leč, zaradi česar bodo športna očala še toliko bolj atraktivna. Pri naročilu športnih očal lahko izberete tudi dioptrijo, tako da ne boste prikrajšani v poletnih dneh niti tisti, ki vidite nekoliko slabše.

V kolikor imate občutek, da se je vam poslabšal vid, naj omenimo, da optika omogoča tudi očesni pregled v oftalmološki ambulanti, ki ga opravi specialist oftalmolog. Poleg merjenja dioptrije preveri, ali so vaše oči obolele z katero od nevarnih očesnih bolezni.

Če potrebujete nova očala, kliknite na zgornjo povezavo in si oglejte ponudbo športnih in korekcijskih očal.