Razrez ceviPodjetje Kovinc d.o.o. je slovensko podjetje, ki se ukvarja z prodajo in obdelavo kovin. Podjetje Kovinc je družinsko podjetje, ki deluje že petintrideset let, tako dolga doba pa dokazuje kvaliteto izdelkov. Vsi izdelki, ki vam jih ponuja podjetje Kovinc so kvalitetni in cenovno ugodni, podjetje pa je tudi zelo dobro organizirano, strokovno, prilagodljivo in hitro odzivno. Z njihovimi mnogimi izkušnjami in odličnim znanjem nudijo svojim kupcem le najboljše izdelke in storitve.

Podjetje Kovinc ima dolgoletno družinsko tradicijo vodenja podjetja in deluje že vse od leta 1979. Z leti se je podjetje boljšalo tako na področju proizvodnje kot tudi na področju razvoja tehnologije. V zadnjih letih so dogradili če novo halo in kupili najnovejše stroje in aparate, ki jim omogočajo hitrejše in kvalitetno delo. Podjetje Kovinc se ukvarja z preoblikovanjem kovin, kovinsko konstrukcijo in izdelavo kovinskih izdelkov, zato se je zaradi večje proizvodnje leta 2005 preimenovalo iz s.p. v Kovinc d.o.o. V podjetju je zaposlenih štirideset delavcev, ki skrbijo za kvaliteto izdelkov in storitev ter za vaše zadovoljstvo.

Storitve, ki vam jih nudi podjetje Kovinc so razrez cevi z laserjem, razrez pločevine z laserjem, posnemanje robov z laserskim razrezom, ročno varjenje, robotsko varjenje, krivljenje cevi s trnom, krivljenje profilov in cevi, krivljenje in razrez pločevine, prebijanje pločevine, obdelava površin, montaža in konstruiranje. Razrez cevi poteka z laserjem, zato je razrez cevi hiter, enostaven in varčen. Cevni laser je ena izmen najnovejših in najkvalitetnejših rešitev za razrez cevi in profilov. Z eno samo uporabo cevnega laserja nadomestimo več metod obdelave kovin, ponuja pa nam tudi nove rešitve za konstrukcijo. Razrez cevi in njihova obdelava tako lahko poteka na odprtih profilih, ploščatem jeklu in na profilih različnih oblik. Cevni laser lahko obdeluje jeklo, aluminij, nerjaveče pločevine in cevi. s cevnim laserjem je tako prihranjen čas in denar.