Roletarstvo SencaSpleta trgovina Roletarstvo Senca vam na njihovi spletni strani nudi veliko izbiro rolet in senčil. Na voljo so vam ALU ali PVC rolete, notranje žaluzije, zunanje žaluzije, lamelne zavese, komarniki, tende in ALU-ROLO vrata. Izdelki, ki jih nudi roletarstvo Senca so zelo kvalitetni in po ugodnih cenah.

Rolete so idealno senčilo za vašo hišo ali poslovni objekt. Prostor stoodstotno zatemnijo, toplotno in zvočno izolirajo in opremljene so z zaščito pred vlomilci, saj so opremljene z varnostnimi vzmetmi proti nasilnem dvigu. Notranje žaluzije so ene izmed najpreprostejših oblik senčil za vse prostore ter so zelo enostavne za vzdrževanje, saj lahko prah z njih pobrišete le z vlažno krpo. Prostor tudi prijetno popestrijo in dekorirajo. Zunanje žaluzije so zelo primerne za zaščito pred vročino in sončnimi žarki. Montaža se izvaja na oknih in vratin na zunanji strani in prostoru ne odvzemajo svetlobe. Lamelne zavese lahko nadomestijo klasične zavese in popestrijo prostor, uporabljajo pa se predvsem pri večjih steklenih površinah in oknih. Komarniki so odlični za zaščito pred komarji in drugimi žuželkami, z njimi pa vam je omogočeno tudi prezračevanje vaših prostorov. Tende so zelo uporabne za zunanje nadstreške oziroma kot senčila za terase, balkone ali gostinske lokale. Varujejo pred sončnimi žarki in vročino. Roletarstvo Senca ima poleg tega v ponudbi še ALU-ROLO garažna in industrijska vrata, različne vetrolove iz ALU ter PVC profilov in nadstreške, ki so vpeti v steno ali samostoječi.

Poleg tega vam nudijo tudi popravilo, obnovo in predelavo vseh vrst rolet, meritve in svetovanje pa vam nudijo popolnoma brezplačno. Za več informacij lahko obiščete njihovo spletno stran rolete-senca.si, jih kontaktirate na njihov elektronski naslov ali jih pokličete na njihovo telefonsko številko.