Hrana je osnova za  življenje. Seveda potrebujem in vodo (predvsem čisto) in zrak enake kakovosti. Pri hrani je pomembna raznolikost, naravnost in svežina. Ta nam da dovolj hranil in energije za zdravo življenje. Je pa res, da večkrat ne moremo izbirati oziroma iskati kvaliteno in neoporečno hrano. Zato mi ponujamo super živila. Več o njih izveste na naši strani https://www.steber-zdravja.si/superzivila/.

Zakaj je dobro uživati takšna živila? V teh živilih je veliko hranljivih snovi, ki so koncentrirane in nam pri zaužitju že manjših količin omogočajo vnos večine potreb po njih. Torej ena manjša količina zaužitih super živil v veliki meri  prispeva po zadovoljitvi naših dnevnih potreb po hranivih substanc. Te vplivajo na naš metabolizem, izmenjavo samih hranil in na naše zdravje nasploh.

super živila

Namreč naše telo je kompleksno. Za življenje se v njemu izvajajo številni procesi. Za to potrebujemo pravilni vnos različnih elementov. Ti se seveda nahajajo tudi v naši vsakdanji prehrani. A velikokrat se dogaja, da se ti elementi ne nahajajo v zadostni količini in v pravilnem razmerju katero je pomembno za zdravo življenje.

Seveda, v farmaciji izdelujejo različne preparate in tablete katere vsebujejo potrebne hranljive snovi, ki dobro vplivajo na naše zdravja. Dobro? Namreč minerali, vitamini, elementi v sledovih, proteini in druge hranilne snovi v takih preparatih nimajo enakih učinkov kot pri super živilih. Super živila nam na naraven, direkten način  prinašajo večino hranljivih snovi. Večina jih  je takih, da samo ena žlička na dan omogoči vnos večine hranljivih in za zdravje koristnih sovi samo z eno žličko. Včasih je dobro izbrati več super živil hkrati, ki v medsebojni kombinaciji prinašajo najboljše rezultate.

Zato vam v naši ponudbi v trgovini Steb’r zdravja lahko svetujemo kaj je za vas najboljše. Pri nas boste poskusili super živila in se podučili kako jih je najbolje uporabljati. Zato ne odlašajte ampak v svojo prehrano začnite uporabljati super živila, ki bodo  v najboljši mogoči meri pozitivno vplivala na vaše počutje in zdravje na splošno.