V zadnjih letih smo ljudje postali vse bolj ozaveščeni glede okolja in pomena čistoče ter ohranjanja našega planeta. To dokazujejo mnoge čistilne akcije, reciklaža odpadkov, eko in bio izdelki er hrana in podobno. Povečuje se tudi zavedanje o tem kako omejene vire energije imamo in kako hitro jih izkoriščamo, zato so se v veliki večini mnogi aparati ter storitve spreobrnile na porabo električne energije. Ena izmed takšnih naprav je tudi toplotna črpalka, ki deluje na osnovi zraka in vode.

Toplotna črpalka je nepogrešljiva za vsak dom ali kakšen drug objekt. Proizvajalec Mitsubishi Electric je pod imenom Ecodan izdelal nove toplotne črpalke, ki so tako okolju kot tudi vam prijazne in koristne. Te toplotne črpalke pridobivajo energijo iz zraka in prilagajajo temperaturni nivo za ogrevanje prostorov in vode. Z napredno tehnologijo takšna toplotna črpalk predstavlja veliko prednosti pred drugimi. Njene prednosti so: zmanjšanje stroškov, enostavna namestitev črpalke, pospešena amortizacija ter neškodljiv vpliv na okolje. Več o delovanju toplotne črpalke in njenih prednostih pred ostalimi pa si lahko preberete na spletni strani ream.si.

toplotna črpalka

Toplotna črpalka Ecodan vam je na voljo za ogled in nakup na spletni strani www.ream.si. Na njihovi spletni strani pa si lahko ogledate tudi stale izdelke, ki jih imajo v ponudbi. Na voljo so vam tudi klimatske naprave, zračne zavese, naprave za prezračevanje, sušilci rok, razvlažilci ter čistilci zraka, kondenzacijski ter absorbcijski razvlažilci in razni dodatki.

Vsi izdelki, ki jih najdete na njihovi spletni strani so odlične kvalitete in priznanih proizvajalcev, kot so Mitsubishi Electric, Aerial, Gree in Thermoscreens. Za ogled celotne ponudbe, več informacij ter nakup pa obiščite spletno stran, ki jo najdete na www.ream.si. Tako si lahko še danes zagotovite svojo toplotno črpalko, ki bo poskrbela za ekološko ogrevanje vaših prostorov ter vode.