Vodenje prejetih racunovPisarna.biz je na voljo podjetjem, ki imajo težave kot so vodenje prejetih računov ali želijo prihraniti čas in stroške poslovanja. Do teh težav naletijo zaradi neplačanih potnih nalogov uslužbenca določenega podjetja.

Kaj je potni nalog? Je računovodska listina, ki spremlja in dokazuje službeno potovanje zaposlenih, nekega podjetja. Ti so upravičeni povračila stroškov, kateri so nastali na službeni poti. Težave tudi nastanejo, ker je pisanje teh nalogov zamudno in zelo zoprno delo. Vendar ta dokumentacija vpliva na obdavčitev podjetja kot posameznika samega.

Tukaj pride na pomoč aplikacija, ki vam jo ob brezplačni registraciji ponuja pisarna.biz. Obračun potnih nalogov in vodenje prejetih računov z uporabo te aplikacije ne more biti lažje. Pisarna.biz vam ponuja aplikacijo, ki ni odvisna od računalnika in njegovega OS (operacijskega sistema). Zahteva je samo sodoben internetni brskalnik kot je Google Chrome, Safari, Firefox in Internet Explorer. Prav tako ne potrebujete nobenih zmogljivih računalnikov in nikakršne inštalacije programske opreme. Vaše podatke, ki jih aplikacija dnevno arhivira, ščiti 256 bitna zaščita. Ker je njim vaše mnenje zelo pomembno vam omogočajo še dostop do aplikacije vsak dan v tednu in kjer koli na svetu.

Aplikacija Pisarna.biz vam omogoča hitro in enostavno izdelavo potnih nalogov in vodenje prejetih računov. Na njej lahko izvajate še simulacijo stroškov ter mobilno pripravo potnih nalogov.

Ob registraciji in prijavi vam ponujajo dva različna paketa aplikacije pisarna.biz. Na voljo sta brezplačni in razširjeni paket. Brezplačni paket vam pomaga pri urejanju, izdelavi in izpisu potnih nalogov ter vodenje prejetih računov. Izračunava čas in razdaljo potovanja med kraji ter vam jo izriše. Do nje lahko dostopate kjer koli. Potrebujete samo internetno povezavo.

Razširjeni paket pa vam poleg tega kar vam nudi brezplačni, nudi še avtomatsko generiranje nalogov. Omogoča pa vam še pisanje potnih nalogov s tremi kliki.

Z aplikacijo Pisarna.biz boste privarčevali na stroških in trajanju poslovanja.