NaDlani.siIščete novega posrednika informacij? Želite izvedeti več o dogajanju v svoji občini? Za prebivalce občine Sevnica, Mokronog-Trebelno, Mirna, Šentrupert in Trebnje je prišel iz tiska nov časopis NaDlani, katerega si lahko ogledate tudi v elektronski obliki na nadlani.si.

Časopis Nadlani izide vsak mesec, nekje v sredini meseca in je dostavljen v vsa gospodinjstva prej omenjenih občin. V njem si lahko ogledate vse pretekle pomembne dogodke, ki so se zgodile v teh občinah.

Bolj podrobneje, bodo obnovili dogajanje kakšne kulturne predstave ali koncerta, ki ste ga zamudili. Izvedeli boste lahko več o političnih, gospodarskih ali okoljevarstvenih odločitvah, seveda pa tudi kar se zadeva športa. Obveščeni boste tudi kakšno vreme se obeta v prihodnjih dneh in objavljeni so razni posamezniki, ki so prejeli kakšne visoke nagrade ali dosežke.

Ker želijo uredniki tega časopisa nadlani.si omogočiti nekaj zaslužka tudi bralcem, ponujajo možnost objave vašega izdelka, artikla ali podjetja v časopisu. To lahko storite tako, da obiščete njihovo spletno stran. Pojdite v zgornji desni kot na “Oglaševanje”, kjer boste izvedeli vse, kako lahko tudi vi zaslužite oziroma povečate razpoznavnost.

Za še več informacij, lahko temu časopisu sledite na Twiterr-ju ali Facebook-u.