SalonpohištvaJe vaše pohištvo že dotrajano, izgublja barvo in ima zastarel videz? Si želite novega pohištva, ki bo vam pričaral videz moderne hiše, ki je v stiku s časom? Vaše najboljša rešitev je, spletna trgovina s pohištvom http://www.salonpohistva.si.

SalonPohistva.si je spletna trgovina s pohištvom in izdelki za dom, ki je trenutno vodilna na slovenskem spletnem trgu. Prve ponudbe na spletu so podali junija leta 2010. Takrat je bil njihov cilj, da se pohištvo za celovito opremljanje doma nakupuje na sodoben način, preko spleta. V ponudbi imajo čudovite dnevne sobe, najudobnejše in prestižne spalnice, prostorne kuhinje in jedilnice. Z njihovim pohištvom lahko opremite tudi vrt. Da bodo tla prekrita, vam ponujajo preproge najrazličnejših vzorcev in krojev. Če imate otroke lahko poskrbite tudi za njih z otroškimi in mladinskimi sobami. Da je dom popoln, pa si lahko ogledate še najrazličnejša svetila, kamine za najzabavnejše piknike in še razne dodatke za dom.

Vsi ti izdelki so narejenih iz kvalitetnih materialov in nosijo ime domačih kakor tujih blagovnih znamk. Vse te izdelke pa vam nudijo po ugodnih cenah. Da SalonPohistva.si res dokaže svoje zaupanje ter kakovost, je vredno omeniti nagrado za najboljšega spletnega trgovca v svoji kategoriji leta 2012.