Sanjska porokaSklenitev zakonske zveze  oziroma poroka je svečan obred, ko moški in ženska postaneta mož in žena. Poroka je lahko samo civilna,vedno več parov pa se odloči tudi za cerkveni obred.

Vsak zakonec ima ob poroki svojo pričo. Zakonska zveza se sklene z državnim pooblaščencem in matičarjem ali pa tudi županom, cerkveno pa seveda z duhovnikom. Obredu običajno sledi poročno slavje oziroma poročna svatba

Poročno slavje oz.poroka je polna običajev, ki so del obreda že stoletja. Poročni prstan, ki si ga zakonca izmenjata med obredom predstavlja simbol ljubezni. Nadene se ga na prstanec na levi roki. Metanje riža po obredu izvira iz vzhoda, tam riž simbolizira rodnost. Metanje šopka in podvezice izvira iz Francije. Tista od samskih deklet, ki ujame šopek, naj bi bila naslednja kandidatka za nevesto. Zelo podobno je pri moških. Tisti, ki ulovi podvezico je prvi kandidat za ženina.

Običaj je tudi, da ženin ne sme videti neveste pred poroko, ker to prinaša nesrečo v zakonu. Poroka je zagotovo dan, ki vam bo ostal v spominu za vse življenje. Za to bodo poskrbeli strokovnjaki iz Epic Eco Hotel Group. Nudijo vam odlične poročne menije, odlično glasbo, stole in mize uredijo kakor se odločite vi, njihovi kuharski mojstri vam bodo sestavili jedilnik po vaših željah. Vsem svatom nudijo tudi 10% popust na cene hotelskih storitev v njihovih hotelih. Na izbiro imate tri lokacije, in sicer v Postojni, Ljubljani in Sežani. Vsak izmed hotelov ima prijeten ambient, ima klimatizirane prostore, nudi vam določeno število brezplačnih parkirnih mest, v toplejših dneh so vam na voljo tudi zunanje terase, za mladoporočenca je na voljo brezplačna nočitev z zajtrkom. Z vami so pripravljeni deliti svoje izkušnje in pomagati pri realizaciji vaših želja.