Mobilne hišiceSe odpravljate na dopust? Ste bili že kdaj razočarani in vas zato skrbi, da ne boste našli nastanitve, ki bi bila kvalitetna in hkrati cenovno ugodna? Preživite dopust nekoliko drugače in si izberite mobilne hišice.

Mobilne hišice so majhne hiše na kolesih, ki se jih da enostavno prevažati, kar pomeni, da jih postavimo tam, kjer si želimo. Primerne so za bivanje skozi celo leto. Turistična agencija Bazilika nudi najem ali odkup mobilne hišice na otokih Pašman in Ugljan. Nahajajo se v bližini morja in peščenih plaž ter tudi ob oljčnih nasadih. Vse hišice so odlično opremljene, zato vam zagotavljajo pravo udobje. V hišicah se navadno nahajajo spalnica, kuhinja, dodatna soba, dnevni prostor ter kopalnica z WC-jem. Za popolno sprostitev pa se zunaj nahaja terasa. Nekatere mobilne hišice imajo nameščeno tudi klimatsko napravo, kar vam zagotavlja prijetne temperature skozi cel dan. Cene mobilnih hišic so odvisne predvsem od velikosti, lokacije, kjer se hišica nahaja ter od števila najetih dni. Ob najemu do 3 dni se cena poveča za 30%, zato je daljše bivanje še toliko bolj ugodno.

Če si želite udobno preživeti svoj dopust, obiščite zgornjo povezavo turistične agencije Bazilika in si oglejte ponudbo mobilnih hišic. Rezervacijo opravite preko spletnega obrazca ali s klicem na telefonsko številko. Poleg mobilni hišic najdete tudi apartmaje ter zanimive robinzonske hišice.