Vsak dan se dogajajo raznorazne nesreče, naj si bo to na cesti, pri delu ali kjerkoli drugje. Večina nas ne ve, kako reagirati v takem primeru, kako priti do ustrezne odškodnine. Ker ljudje na vseh področjih ne poznamo vseh zakonov in postopkov, za vsako storitev obstajajo podjetja, ki zadeve opravljajo namesto vas.

PoravnavaPoravnava je zadeva oz. postopek, ki je običajno dolg in ga ne poznamo. V primeru, da ste upravičeni do odškodnine, ali če tega sploh ne veste, vam svetujemo, da obiščete spletno stran poravnava.net. Poravnava vam pomaga izpeljati celoten postopek, da pridete do odškodnine. Na voljo vam je strokovno usposobljen kader, ki vam bo izpeljal celoten postopek od same nezgode, ki se je zgodila, pa vse do podpisa same poravnave. Poleg tega so vam na voljo za vsa vprašanja, ki so povezana z odškodninskim postopkom.

Vsak primer je edinstven in vsaka poravnava potrebuje individualen pristop. Tako vam pomagajo pri pridobivanju ustrezne zdravniške in ostale dokumentacije ter vas sproti obveščajo o samem poteku postopka poravnave. V najkrajšem možnem času vam izpeljejo postopek, tako da hitro prejmete primerno denarno odškodnino. Nudijo vam tudi brezplačno pravno pomoč, ki vam je na voljo 24 ur na dan in 7 dni v tednu.

Poravnavo vam uredijo v kolikor ste bili poškodovani v prometni nesreči kot sopotnik, ali po krivdi nekoga drugega, če ste bili udeleženi kot kolesar ali pešec, v kolikor ste bili povzročitelj prometne nesreče in ste se pri tem poškodovali, morda je prometno nesrečo povzročilo neznano vozilo, ali je nesrečo povzročil voznik iz tujine. V omenjenih primerih ste upravičeni do odškodnine. Odškodnina oz. poravnava vam je na voljo tudi v primeru, da ste utrpeli poškodbo na delovnem mestu, na poti na ali iz delovnega mesta, službenem potovanju, ali pa morda ni bilo zagotovljene ustrezne varnosti pri delu.

V kolikor ste se našli v katerem koli omenjenem primeru potem ste upravičeni do odškodnine, ki velja kot poravnava za škodo, ki je bila povzročena zaradi nesreče.