Smrekovo mazilo obstaja že nekaj desetletij, saj so ga izumili v Kranju, ko so ugotovili, kako je učinkovito. Tukaj je
smrekovo mazilo po ugodni ceni, ki si ga vsak lahko privošči. Načelo podjetja je, da nudi kakovosten izdelek za tako ceno, ki je dosegljiva vsem, da lahko pomagajo čim več ljudem. Smrekovo mazilo pomaga pri bolečinah, ranah, udarninah in oteklinah. Tudi, če imate težave s kožo in sklepi, lahko globoko prodre kozi kožo ter vam pomaga olajšati bolečine ter odpravljati težave.

smrekovo mazilo

Smrekovo mazilo je izdelano iz smrekovih vršičkov, ki so najboljši antiseptik ter imajo zdravilne smole. Izdelujejo ga na poseben način, tako da se ga lahko namaže na rane, udarnine ali odrgnine ter boleča in otekla meta na telesu. Kupite lahko več različic in najbolje je, da kupite najmanjše pakiranje, da ga preizkusite, ker je izjemno poceni, le nekaj evrov. Ko boste ugotovili, kako vam pomaga, potem pa boste ga hoteli kupiti v večjih količinah ta vso družino.
Iz smrekovih vršičkov izdelujejo tudi druge pripravke, ki so ravno tako izjemno učinkoviti in preverjeni že nekaj desetletij. Najprej so ga prodajali znancem, nato po vsej Sloveniji, kasneje je bilo povpraševanje še po bivših slovanskih republikah in nato se je to mazilo razširilo po Evropi, ki je glavni trg tega mazila.
Smrekovo mazilo je 100 % naravno izdelano iz smrek okoli Kranja in nima nobenih stranskih učinkov. Do sedaj ga je preizkusilo veliko ljudi, ki so bili vsi zadovoljni z učinki, zato so postali stalne stranke. To je izdelek, ki je veganski in je izdelan samo iz rastlinskih sestavin ter je primeren za vse. Njegova prednost je, da ga izdelujejo ročno in ne strojno, zato je v njem dosti energije ter ljubezni in seveda je nadzorovan celoten postopek izdelave, kot bi ga babice naredile doma. Vreden je vsakega evra in seveda dosti več, kot zanj odštejete denarja.